Помислете за това, което чухме като цитати на Васил Левски

...
Помислете за това, което чухме като цитати на Васил Левски
Коментари Харесай

Николай Денков порица президента Румен Радев за речта му за Апостола на свободата

" Помислете за това, което чухме като цитати на Васил Левски довечера - тъждество, независимост, европейско развиване ". Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков след възпоменателната гала във връзка 151-годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски в София, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Нищо не се е трансформирало, просто не сме там, където той е желал да бъдем - по тази причина би трябвало да се борим ", уточни още учен Денков.

" Това, което е удивително за Левски, е, че в случай че се върнем 151 години обратно ще видите, че правилата, които той заявява и които споделя, че би трябвало да съблюдаваме, са били извънредно непредвидени за неговото време ", добави министър председателят.

Министър-председателят добави, че това е било времето на монархиите, в което едни нации са опитвали към момента да владеят други нации.

" Тази игра на думи мисля, че беше доста несъответствуваща през днешния ден ", отговори министър председателят на въпрос склонен ли е с казаното от президента Румен Радев в словото му, че живеем във „ време на ротация на правила и полезности, измежду брокери на нашата несвобода “./fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР