Помислете за мащаба на двете икономики. Китай има много по-голям

...
Помислете за мащаба на двете икономики. Китай има много по-голям
Коментари Харесай

Цитат на деня: Китайците имат повече сили да влияят на САЩ от руснаците

" Помислете за мащаба на двете стопански системи. Китай има доста по-голям отпечатък, с който да оказва прикрито въздействие, от руснаците. "

Това сподели в изявление за Би Би Си шефът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Майк Помпео. Говорейки за опасността от съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати и запитан дали Китай го тормози в същата степен, той отговори утвърдително.

" Китайците старателно работят, с цел да се слагат в позиция да станат суперсила. И те са огромни, с голяма стопанска система. Но всички би трябвало да сме фокусирани... против опитите на Китай скрито да въздейства на света. "

Попитан дали се тормози от шпионаж и китайски офанзиви в Съединени американски щати, той сподели: " Да... Виждали сме ги по какъв начин се приготвят, можем да забележим, че Китай има голяма дарба, напреднала стопанска система и надарени хора. "

" Китайците са значима част от тъканта на Америка, само че приветстваме ги, само че виждаме доста фокусирани опити за кражба на американска информация ", сподели още Помпео.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР