Помислете добре, преди да се обвържете с някоя жена от

...
Помислете добре, преди да се обвържете с някоя жена от
Коментари Харесай

Никога не се обвързвайте с тези зодии, ще ви побъркат!

Помислете добре, преди да се обвържете с някоя жена от тези зодии. Може да трансформира живота ви в същински пъкъл.

Жените от зодия Козирог
Със сигурност е мъчно да се построи сантиментална връзка с тези дами, защото те в никакъв случай не влизат в прекомерно непосредствен контакт. Освен това те не разкриват усеща си и не демонстрират угриженост. Но можете да разчитате на тях в доста сложни житейски моменти. Но какъв брой дълго брачният партньор ще оцелее с такава жена, която не желае да признае, че го обича? Отговорът остава незнаен! Затова просто живейте един до друг и спокойно. Знайте най-малко, че дамите от този зодиакален знак не вършат непотребни интриги, само че и не вършат взаимни отстъпки. Невъзможно е да накараш такава жена да се подчинява, да се вслушва в себе си. Но въпреки всичко вярвайте, че в случай че същински я обичате и вярвате в чудеса, то може да разтопите студеното й сърце, което ще я накара и да се усмихва.

Жените от зодия Водолей
Тези дами са бързи и импулсивни, само че да имаш връзка с тях е като да вървиш през минно поле. В същото време те могат да бъдат доста сладки и уязвими в ранните стадии на връзката си, само че след сватбата те се трансформират фрапантно. Само за ден може да избълва искания що се касае за цяла година и за цяла войска. Знайте, че концепцията за разлъка или бракоразвод с такава жена ще се окаже още по-голяма неточност, в сравнение с да се опитате да живеете дружно. Решите ли да я оставите ще изсипе целия Ад върху вас.

Жените от зодия Скорпион
Такива дами са доста буйни, само че постоянно пристрастеността замъглява главите им и към този момент не могат да се управляват. Те стартират да унищожават всичко в близост, стопират да си правят домакинските задания и това е тъй като не усещат, че са обичани и нужни. Ако половинката на тези дами не осъзнае, че те желаят непрекъснато да получават цветя, бонбони и деликатност, то може да си навлекат стрес и кахъри за несигурно дълго време. Жените от този зодиакален знак са доста ревностни и се държат собственически с всичко и всеки. Половинките им няма да могат да мръднат и метър преди да им рапортуват обширно за какво. Освен това всички в обкръжението им би трябвало да се примирят с непрекъснатите смени на характера на тези дами. Само същински любящият човек ще откри сили да не се сблъска с такава жена.

Жените от зодия Рак
Когато жена от тази зодия е ядосана и недоволна, то всички в близост ще схванат. Тези дами доста обичат фамилните драми. Често брачният партньор не знае какво е направил толкоз, че да обиди скъпоценната си половинка. Ревността на тези дами с пословична. Те подозират половинката си/съпруга си постоянно и във всичко. Те постоянно са нещастни и не признават, че се огъват. Изискват обвързаност и цялостно внимание. Ако жена ви престане да ви приканва 10 пъти дневно да извършите нещо, то това значи, че нещо във връзката ви е доста зле.

Жените от зодия Овен
Тези дами върви с доста капризни. Когато са обвързани животът с тях става просто непредсказуем. Те постоянно са непослушни и изискват да им бъде обърнато доста внимание. Повишаването на гласа в къщата не си коства, в противоположен случай брачната половинка бързо ще откри по-подходящ вид за спокоен, удобен фамилен живот. Не са най-вредните дами от зодиака, по тази причина внимавайте доста с тях.

Жените от зодия Риби
Те са прекомерно прочувствени и уязвими. Те живеят в мислите и илюзиите си, тормозят всички със своите догатки и не дават на никого отмора. Постоянно поддържайте любовта към тях жива другояче горко ви, само че в никакъв случай не ги ограничавайте. Да, те могат да страдат безшумно за чаша чай и брачният партньор може да не е наясно с психическата мъка на брачната половинка си. Те могат да ридаят на рамото на другар, а вкъщи да бъде примерна стопанка. Но всичко това е краткотрайно. Докато не избухне прочувственият вулкан, който в действителност са.

Жените от зодия Телец
Тези дами са същинска актриса. Те в действителност обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те постоянно са прави, а даже и да не са, те отново са „ двойно прави ”. Да спорите с такава жена няма смисъл, просто приемете протичащото се и бъдете тихи.

Жените от зодия Близнаци
С тях е доста мъчно, просто отвратително. Ако желаете да мислите от самото начало, къде и с кого е сега вашата жена – то може и да съумеете да се справите по отношение на жена от зодия Близнаци. Но има и изключения. Всеки мъж, който има такава жена до себе си, би трябвало да е подготвен за непрекъсната смяна в виталния вектор на жена си. Тя ще бърза сред фамилията и работата, йога и танци, нощен клуб и кино и какво ли още не.

Жените от зодия Лъв
Това са най-мощните, само че и мъдри дами. Винаги има ред в дома им, който единствено края на света може да пречупи. Само скъпите и елегантни дарове могат да смекчат сърцето на такава жена. Животът с нея ще е призрачен сън, в случай че я карате да взима бързи решения – тя просто не го умее и полудява, в случай че се наложи да го направи. Такива дами не бързат и това си е, те постоянно са подготвени да чакат, само че и го вършат по собствен си метод.

Източник jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР