Помещение, разположено под офиса на разследвания за аферата със суджука

...
Помещение, разположено под офиса на разследвания за аферата със суджука
Коментари Харесай

Помещение под офиса на ексдепутата от Суджук-гейт приличало на месарска фабрика


Помещение, ситуирано под офиса на следствия за " аферата със суджука " ексдепут от ГЕРБ Живко Мартинов, приличало на месарска фабрика. Там се съхранявали доста салами, с които някогашният депутат се сдобил посредством изнудване. Това описа човек, представящ за очевидец по аферата, в неделя по Нова телевизия. Мъжът, поискал да остане неизвестен, твърди, че е дал голямо количество суджук на Мартинов.

Срещу Мартинов бяха повдигнати шест обвинявания, измежду които практикуване на напън за избрани облаги, измежду които и приемане на 4 тона суджуци, отправена закана за ликвидиране и други. Прокуратурата твърди, че той получавал саламите като твърдял, че те са предопределени за премиера Бойко Борисов, само че както сподели обвинител №1 Сотир Цацаров, до премиера не бил стигнал и един суджук.

Мъжът, представящ се за очевидец, описа за Мартинов: " Идваше при мен и споделяше, че би трябвало да му дам суджук, с цел да го носи на премиера, което се оказа, че не е правилно. Ако не изпълнех настояванията му, ме заплашваше с инспекции от Национална агенция за приходите и Икономическа полиция ".

Той разяснява и изказванието на Мартинов, че в България няма от кое място да се вземе толкоз огромно количество еленско месо, с което да се произведат тонове суджук. " Еленското месо за суджука, който му доставих, Мартинов ми го докара персонално, със личния си автомобил ", сподели производителят.

" Караше ни да вършим и кетъринг. Казваше, че е за събитие на ГЕРБ, а се оказваше, че той самият има празник ", споделя още мъжът и отхвърли обвиняванията на Мартинов, че му е дебитор.

Преди седмица натиреният от Народното събрание и от ГЕРБ народен представител сподели по Нова тв, че индивидът, който го е обвинил, му дължи пари за прилагане на пространства.

Като мотив в своя отбрана Мартинов сподели също, че в Добрич няма компания, която да може да създаде 4 тона суджук. Бившият народен представител счита, че обвиняването против него пристигнало, откакто направил приходи по правосъден път да си получи дължимите суми. " Оказа, че трите компании, които имаха контракти с мен, са продадени на хора в неравностойно състояние ", съобщи Мартинов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР