Помагам на колегите и приятелите от . Занимавам се и

...
Помагам на колегите и приятелите от . Занимавам се и
Коментари Харесай

Владислав Горанов: С взимане на дългове не могат да се увеличават доходи и пенсии

Помагам на сътрудниците и приятелите от. Занимавам се и с частни планове. 

Това разкри в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният финансов министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, който разяснява горещата тематика за Бюджет 2023.

" Представените данни и обстоятелства от " Продължаваме промяната " (ПП) за бюджета не дават отговор доста на действителните числа. Бюджетът на една страна се ражда в Министерството на финансите. В това съм безапелационен. Базовият бюджет е импортиран и е без смяна в политиките. В момента е препоръчано бюджетът за 2022 година да работи и през 20223 година без да има промени. Бюджет 2022 излиза на огромен недостиг. За пръв път през 2022 година нямахме и 3-годишна бюджетна прогноза ", добави той. 

" Идеята на Политическа партия е да опишат, че пари в страната има, с цел да замажат ударите, които нанесоха на финансовата система на страната през последната година. Заради тях страната ще задлъжнява с по 10-12 милиарда в идващите най-малко 3 години. Това обаче не е по този начин. Това е популистко говорене и анархично поведение. Служебното държавно управление се уплаши от всички тези популистки изявления и предложи удължение на бюджета, което сега е вярно. Така ще се предпазим от предизборното наддаване в бюджета. Доходите на хората и пенсиите могат да се вдигнат, само че когато сме си го изработили. С взимане на задължения няма по какъв начин да усилваме пенсии и приходи. Пенсиите са ниски, не тъй като някой не желае да дава пари на нашите майки и татковци, а тъй като не успяхме за 30 години да преструктурираме нашата стопанска система. Стабилно държавно управление няма да има скоро. Мисля, че с третия мандат може да се сустави кабинет, само че това не значи, че той ще е постоянен ", приключи Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР