Помага ли сексът да отслабнете? Наистина ли мъжете мислят за

...
Помага ли сексът да отслабнете? Наистина ли мъжете мислят за
Коментари Харесай

Популярни факти за секса, които се оказаха неверни

Помага ли сексът да отслабнете? Наистина ли мъжете мислят за „ това “ всяка минута? Може ли сексът да предизвика сърдечен удар? От jenatadnes.com са събрали обстоятелства и догатки за това доста прелестно развлечение.

Страстният секс може да замести подготовка във фитнеса

Всъщност: Половин час парещ секс изгаря единствено 85-150 калории (в взаимозависимост от интензивността). За да загубите единствено един кг (тоест да изгорите към 3500 калории), би трябвало да вършиме секс 35 пъти – а в действителност още повече, тъй като малко двойки могат да устоят натоварване за половин час. Така че, уви, ще би трябвало да се откажете от концепцията да отслабвате със секс.

Разликата сред женската и мъжката пикова полова интензивност е 10 години

Всъщност: Въпреки обстоятелството, че възрастовият пик на равнището на половите хормони при мъжете и дамите е друг (18 години за мъжете и 23-25 ​​години – за жените), честотата на правенето на обич не е друга при връстници от двата пола на всяка възраст. Мъжете и дамите на една и съща възраст вършат секс с почти една и съща периодичност – тъй като силата на половия нагон никога не е единственият фактор, който въздейства върху желанието за интимни милувки.

Сексът може да провокира сърдечен удар

Всъщност: Напротив, постоянният секс оказва помощ за поддържане на крепко сърце. Медицинско проучване демонстрира, че шансът за инфаркт по време на секс при мъжете, които не пушат и нямат диабет, е едно на един милион. Включително, тъй като физическият стрес, който множеството от тях изпитват, до момента в който вършат секс, не надвишава натоварването от нанагорнище на стълби.

Морските блага и шоколадът са афродизиаци

Всъщност: За страдание, нито едно от извършените изследвания не удостовери какъвто и да е резултат от яденето на стриди върху половата възбуденост на сътрудниците. Много морски блага съдържат цинк, който е потребен за производството на сперма, само че в това се лимитират техните „ полови “ изгоди. Що се отнася до шоколада, използването му може леко да увеличи равнището на серотонин, който е виновен за положителното въодушевление. Може би това ще направи колегата или партньорката по-палави, само че няма гаранция.

Мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди

Всъщност: Учените от Университета на Охайо са развенчали този мит! Доброволци, 238 мъже студенти, са записвали всичките си мисли за храна, сън и секс в продължение на една седмица. И се оказва, че приблизително всеки млад мъж мисли за секс едвам 19 пъти дневно – единствено един път повече, в сравнение с за храна. Що се отнася до девойките, участничките в сходен опит са мислели за секс 10 пъти дневно (а за храна – 15 пъти).

Всички дами изпитват оргазъм от „ обичайния “ секс

Всъщност: За страдание, тъкмо противоположното. Три четвърти от дамите не могат да реализират оргазъм по време на общоприетия пенис-вагина контакт, демонстрира изследване, оповестено в американското издание Sex and Marital Therapy. 75% от дамите се нуждаят от спомагателна стимулация на клитора или други органи, с цел да получат оргазъм.

Сексът може да повлияе на спортните достижения

Всъщност: И това също е мит, който евентуално идва от Древна Гърция, както и от обичайна китайска медицина. Няколко изследвания, извършени през последните години, потвърдиха, че сексът освен не въздейства отрицателно на атлетичните индикатори, само че даже може да ги усъвършенства. Така че може би цели генерации спортисти изцяло на вятъра отхвърлят скотски наслади в навечерието на надпреварата.

Жените се нуждаят от повече време от мъжете, с цел да се възбудят

Всъщност: Както демонстрират резултатите от изследване, извършено от експерти от Университета Макгил, дамите и мъжете се нуждаят от почти еднообразно време, с цел да доближат пика на възбудата. И всички аргументи за „ забавянето “ са извънредно психически, физиологично по този въпрос и двата пола са безусловно равни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР