Ползвайте рецептата за този крем с йод, който бихте могли

...
Ползвайте рецептата за този крем с йод, който бихте могли
Коментари Харесай

Само за жени: Този елексир с йод за бръчките и петната по лицето ще ви оправи живота

Ползвайте рецептата за този крем с йод, който бихте могли да извършите вкъщи, и да спестите куп пари от скъпи процедури и ненужни смазки.

Крем с йод ще върне младостта и свежестта на вашето лице. Вижте по какъв начин се прави!

И това е забавно: Без бръчки с домакински ботокс

Идва време, когато се поглеждаме в огледалото, и виждаме какъв брой доста бръчки има лицето ни! С течение на времето те стават от ден на ден и повече.
На 50 години е допустимо даже да заприличаме и на Шар Пей.

Шегата настрани! В този забързан живот се постанова да поставяме рискови грижи за нашата хубост и здраве. Днес ви предлагаме да ползвате рецептата за крем с йод, който се прави доста елементарно и в домашни условия. Този крем ще избели и освежи лицето ви по метод, който надали сте очаквали…

Рецепта за най-хубавия избелващ крем с йод срещу бръчки и стареене на кожата

Необходими съставки:
1 супена лъжица мед
1 чаена лъжица вазелин
1-2 капки йод
1 супена лъжица рициново масло

Как се прави?

Първо, в подобаващ стъклен съд капнете капките йод. Но не повече от 1-2 капки. След това прибавете меда, вазелина и рициновото масло. Всички се разбърква доста добре. Може да ползвате остаряло стъклено бурканче от крем. Така получената примес се съхранява в ледник, не повече от месец.

Приложение
Готовият крем с йод се нанася върху почистено и подсушено лице. Преди това обаче би трябвало да го разбъркате. Нанесете с леки масажни придвижвания. Това ще ускори действието на крема.

Този крем с йод би могъл да се употребява и като маска. Нанася се върху лицето компактен пласт, който остава по този начин от 15 минути до 1 час. След това се изплаква с топла, само че не гореща вода.
Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Ще я подхрани с потребни детайли. Благодарение на него ще се отървете от мъртвите кафези и по този начин кожата ви ще бъде естествено регенерирана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР