Ползвайки американските санкции те (служебното правителство, бел. ред.) ще се

...
Ползвайки американските санкции те (служебното правителство, бел. ред.) ще се
Коментари Харесай

Даниел Митов: Бойко Борисов не е свързан с Божков

Ползвайки американските наказания те (служебното държавно управление, бел. ред.) ще се опитат да ударят по бизнес, които не са им забавни. Трябва да внимаваме доста при използването на тези наказания да не стартираме да дискриминираме хора, които нямт нищо общо с корупционните схеми. Бизнесът в България не е толкоз огромен. Това предизвести зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той разяснява, че глобите ще имат имиджови вреди за страната, само че не би трябвало да се спекулира с тематиката.

Пред БТВ Даниел Митов беше безапелационен, че упоменатия в отчета на Съединени американски щати политически водач, подкупван от намиращия се в Дубай Васил Божков, не е Бойко Борисов. Бившият н външен министър сподели, че в общественото пространство към този момент се е появила информация кой е този водач. Самият Митов обаче отхвърли в ефир да назове името.

„ Няма да загатвам имена, не мога да съм обвинител на хора, само че мога да разясня, че това не е господин Борисов. Ако той имаше каквото и да било общо, господин Борисов нямаше да бъде поканен от ма дипломат в резиденцията “, сподели той.

Митов трансферира топката към президента Румен Радев.

„ Разпознава ли се господин Радев във Васил Божков. Президентът съобщи, че господин Божков бил звучал по-убедително от обвинителите си. Все още ли счита това? Защо началничната на кабинета на министъра на Министерство на вътрешните работи внезапно си подаде оставка? Защото е обвързвана с партията на господин Божков “, разяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР