Ползване без правно основание на плаж Черноморец-централен, укриване на обороти

...
Ползване без правно основание на плаж Черноморец-централен, укриване на обороти
Коментари Харесай

Плаж Черноморец-централен е ползван без основание

Ползване без правно съображение на плаж " Черноморец-централен ", укриване на обороти и предпазване на алкохолни питиета без български акцизни бандероли. Това откриха при взаимна инспекция на Министерството на туризма, Отдел " Икономическа полиция " и Главна дирекция " Фискален надзор " на Национална организация за приходите.

Плажната линия се употребява без правно съображение, са открили специалисти на Министерството на туризма. Те са издали два акта за разполагане на плажни такъми против възнаграждение без позволение.
 Джип затъна в дюните на шофьорския плаж край Созопол
Джип затъна в дюните на шофьорския плаж край Созопол

На лидера е формиран акт за административно нарушаване за непозволено нахлуване в предпазена околност

Проверките установяваха, че на плаж " Черноморец-централен " две заведения правят противозаконна комерсиална активност . В обектите е открито предпазване на акцизни артикули - алкохолни питиета, без български акцизни бандероли.

Както всяка година Министерството на туризма прави инспекции по морските плажове. Комисии от Министерството на туризма следи за съблюдаване на отговорностите на стопаните им, които са уредени в използваната законова уредба и договорите за концесия и наем.
 Плаж Черноморец извърши всички наставления
Плаж Черноморец извърши всички наставления

Плажът е напълно измит и обезпаразитен

Проверките на плажните линии ще бъдат постоянни и изключителни, както и по постъпили сигнали и ще са ежедневни през целия сезон и по цялото Черноморие.

Регулярно инспекциите ще обгръщат всички морски плажове, а тези, на които са установявани чести нарушавания, ще бъдат под специфичен мониторинг от страна на министерството. Специално внимание ще бъде обърнато и на цените на плажните такъми, които също подлежат на надзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР