Ползи от лимоновата кора за вашето здраве, за които може

...
Ползи от лимоновата кора за вашето здраве, за които може
Коментари Харесай

Защо да консумирате замразена лимонова кора всеки ден?

Ползи от лимоновата кора за вашето здраве, за които може би не знаете, споделяме през днешния ден с вас. Тя е още по-полезна, в случай че е замразена.

Кората на лимоните съдържа доста потребни и скъпи микроелементи. Замразявайки я за по-нататъшно потребление, след топене, тя става по-мека и по-приятна за ястие.

Ако постоянно консумирате лимонова кора, можете да забравите за следните проблеми:

риск от туморириск от инсултслаба имунна системаразлични форми на възпалителни заболяваниятежки признаци на астмасимптоми на меланхолия и тревожноствисок холестеролбъбречни и чернодробни проблеми

Лимоновата кора има антимикробни, противогъбични и антибактериални свойства.

След проучване е открито, че е в положение да се бори с повече от дузина типове рак. Освен това, може да бъде доста по-ефективна от курсовете на химио и лъчетерапия. Всичко, което би трябвало да извършите, е да допълвате чая, водата или смутито с лимон, замразен с кората всеки ден и предотвратяването на рисковите болести е обезпечено!

Вижте още: Ферментиралият чесън в мед лекува грип и настинки

Изплакнете добре лимоните и ги подсушете. След това, ги дезинфекцирайте с ябълков оцет за минута. Сложете ги във фризера за една нощ, а на сутринта настържете лимона на ренде – в това число кората, вътрешната част и семената.

Можете да разпределите лимона във формички за лед. Така ще можете да се възползвате от невероятните изгоди от лимоновата кора по всяко комфортно за вас време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР