Полузащитникът Раджа Наинголан предизвика мъничък фурор при пристигането си в

...
Полузащитникът Раджа Наинголан предизвика мъничък фурор при пристигането си в
Коментари Харесай

В Каляри посрещнаха Наинголан като полубог

Полузащитникът Раджа Наинголан провокира мъничък възторг при идването си в Сардиния. В идващите часове белгиецът ще завърши завръщането си в Каляри, а стотици почитатели го чакаха на летището.

Аерогарата беше огласена от бурни крясъци и възгласи с името на Нинджата, до момента в който играчът опита да приказва за малко пред събралите се кореспонденти. „ Аз съм благополучен, тук има страховит възторг и се надявам да го пренеса и на терена”, съобщи 31-годишният състезател.

„ Винаги съм имал концепцията да се върна тук един ден. Не мислех обаче, че това ще се случи тази година, само че нещата подраниха, а аз не мога да съм по-щастлив.”

„ Не ми беше мъчно да избера Каляри. Имах и други благоприятни условия, разговарях с доста треньори. Като претеглих нещата обаче, в това число и обстановките отвън футбола, беше верният избор да се върна още веднъж тук. Първо и на първо място, благодаря на президента Томазо Джулини. Още с първото си позвъняване той ме убеди. Направи обещания и ги съблюдава. Нещата се развиха по този начин, както аз желаех. Лесно беше да се разберем”, добави още Наинголан.

Полузащитникът има съвсем 150 мача за сардинци при първия си престой в интервала 2010-2014. Именно той беше един от хората, които спомогнаха извънредно за одобряването на Каляри в Серия А.

Наинголан ще играе в Каляри със статут на преотстъпен от Интер до края на сезона.

Radja #Nainggolan è appena atterrato a #Cagliari. Il Ninja accolto così dai tifosi
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР