Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2

...
Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2
Коментари Харесай

Симеон Мечев: Постигнахме целта си, излизаме със самочувствие срещу Левски

Полузащитникът на Верея Симеон Мечев призна след загубата с 0:2 от Ботев Пловдив в предпоследния 35-и кръг на Първа лига, че отборът му от дълго време не се бори за нищо, защото е постигнал огромната си цел – оцеляване в елита.

Мечев също по този начин съобщи, че Верея може да сервира изненада в дуела против Левски, който е финален за тях през сезона и по този начин да остави сините отвън Европа, в случай че Берое вземе мача си против ЦСКА-София.

" Имахме обстановки, положителни контраатаки направихме, само че последният пас сякаш липсваше. Затова не успяхме да отбележим против Ботев. Може би силичките ни свършиха най-после, което е разбираемо при нас. Такава е обстановката. Поздравявам всички момчета, че се раздадоха. Остава ни още един мач против Левски. Ще се постараем да го изиграем на равнище.

Ние като цяло не играем за нищо, тъй като постигнахме огромната цел – оставане в групата. Срещу Левски всеки излиза, с цел да покаже най-хубавото. Никой нищо не знае за бъдещето на клуба, не е повдигано като въпрос пред нас. Ние сме експерти, всеки ден се явяваме на тренировки, играем мачове. Нека сезонът завърши и ще забележим какво е бъдещето пред клуба ", разяснява Мечев. Първа лига 9 кръг, вторник 15 май  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР