Полузащитникът на Вердер (Бремен) Илия Груев беше един от най-добрите

...
Полузащитникът на Вердер (Бремен) Илия Груев беше един от най-добрите
Коментари Харесай

Груев: Очаквам тежка битка с Унгария

Полузащитникът на Вердер (Бремен) Илия Груев беше един от най-хубавите български национали в мача с Черна гора в петък (0:1). Ролята му в състава на България нараства с всеки минал мач, а доста хора виждат в него един от бъдещите водачи.

" Очаквам динамичен мач, чакам тежка борба с играчи, някои от тях играещи в Бундеслигата. Това е най-хубавият противник в нашите пет мача досега. Познавам Собослай – доста е добър, доста добра каса, с далечни удари може да ни изненада. Знам и Вили Орбан, както и Салай от Фрайбург ", стартира Груев с упованията си за утрешната среща, втора в група G за България.

За мача с Черна гора 22-годишният отбранителен халф, наследник на игралия у нас за Левски, Локомотив (София) и Нефтохимик Илия Груев, сподели: " Много тъпо, доста сме разочаровани, тъй като искахме да бием, заслужавахме. Знаехме какъв мач ни чака. Сега ни би трябвало резултат, той е най-съществен на следващия ден. И двете неща са значими – и играта, само че за мене резултатът е по-голям ".

На конференцията на " Пушкаш Арена " се разясняваше, че се чакат 65 000 души. Но Груев не отдава значение на това и предлага такова държание на другите от тима.

" Пълният стадион не ме тормози, в Германия също са цялостни, знам каква е атмосферата. Знам, че ще ни нападат по-високо, само че това са моменти, в които не трябва да се позволява гол, първите 10-15 минути са значимите. И е значимо да не се гледат почитателите, а да се концентрираш върху играта. Ние сме стимулирани, желаеме да реализираме добър резултат и всички в тима мислят единствено за това ", приключи надареният халф.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР