Полузащитникът на Уест Хем Джак Уилшър разкри, че пропускането на

...
Полузащитникът на Уест Хем Джак Уилшър разкри, че пропускането на
Коментари Харесай

Уилшър: Голямата пауза беше смазваща за мен

Полузащитникът на Уест Хем Джак Уилшър разкри, че пропускането на толкоз огромна част от миналия сезон поради поредна контузия е било смазващо, само че се надява на по-добра акция.

27-годишният футболист е прочут с това, че е един от най-талантливите британски играчи на своето потомство, само че кариерата му е изпъстрена с голям брой травми.

Той напусна родния си клуб Арсенал предишното лято, с цел да стартира на чисто в отбора на Мануел Пелегрини, само че след обещаващ старт, някогашният британски национал получи тежка контузия на глезена и изигра едвам осем мача в Премиършип.

Уилшър, който има 34 мача за националния тим, съобщи: „ Искам да играя основна роля през този сезон и да бъда на терена колкото се може повече, като в същото време оказа помощ на тима да приключи на оптимално висока позиция в крайното класиране “.

Говорейки в Шанхай преди мача на „ чуковете “ с Нюкасъл от шампионата Premier League Asia Trophy, той добави: „ Няма потребност да ви споделям какъв брой разочароваща беше цялата обстановка. Да пропусна толкоз огромна част от сезона бе смазващо. Пропуснах пътуването с тима и изключително това да бъда част от него, от един нов отбор. Но това е зад тила ми, в този момент следва нов сезон, ужасно е още веднъж да бъда в състава. Сега желая да набера инерция и да изиграя колкото се може повече мачове “, приключи Уилшър. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР