Полузащитникът на ЦСКА-София Кристиян Малинов бе награден за играч номер

...
Полузащитникът на ЦСКА-София Кристиян Малинов бе награден за играч номер
Коментари Харесай

Малинов бе награден за играч на 35-ия кръг


Полузащитникът на ЦСКА-София Кристиян Малинов бе награден за състезател номер 1 на 35-ия кръг на Първа лига, откакто означи един от головете за триумфа на "армейците" над Левски с 3:2, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Малинов се разписа на Националния стадион "Васил Левски" с акуратен изстрел от воле, а "червените" стигнаха до триумфа с гол в последната минута на дербито. Красивото попадение е донесло на халфа 8 гласа в обичайна анкета на Пресклуб България, като по този метод той изпреварва нападателя на Ботев Пловдив Стивън Петков, който получава 7 гласа. "Благодаря за премията и на моите съотборници. Тук е моментът да изкажа моята поддръжка, както аз, по този начин и целият тим, към Станислав Манолев, който претърпя интервенция през вчерашния ден. Ние всички сме зад него и се надяваме, че ще се оправи по най-бързия начин", разяснява Малинов след награждаването.

"Не мисля, че сме почнали да играем по-слабо към края на сезона, просто предвид на санкции и травми, съгласно мен леко влезе един дисбаланс в тима. Може би също по този начин някои по-слаби игри, а не резултати, започнаха да ни разколебават. Разковничето беше в мача с Лудогорец, в който водехме с 2:1 до 85-та минута, само че по-късно го загубихме. Там мисля, че рухнахме", показа халфът.

Малинов увери, че ще продължи да играе в ЦСКА-София и през идващия сезон. "Първо ще си починем, по-късно мислим напълно за Лига Европа и за новия шампионат. Надявам се да се представим добре в Лига Европа, колкото се може по-напред да стигнем и през новия шампионат да се борим още веднъж за купата и Купата", сподели още футболистът на "червените". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР