Полузащитникът на ЦСКА - Марселино Кареасо, се е разминал с

...
Полузащитникът на ЦСКА - Марселино Кареасо, се е разминал с
Коментари Харесай

Дауда Бамба ще получи игрови минути и срещу Пирин

Полузащитникът на ЦСКА - Марселино Кареасо, се е разминал с по-сериозна травма. Това разкри старши-треньорът на " армейците " Саша Илич след контролата с Шахтьор Караганда. Колумбиецът получи контузия в последната третина на спаринга против Македония Гьорче Петров и не взе присъединяване в дуела против казахстанците, който приключи 3:3, написа " Тема Спорт ".

" Няма нищо ужасно с Марселино Кареасо. Няма сериозен проблем. Той ще бъде разполагаем, когато се върнем в София ", разяснява тематиката треньорът на ЦСКА Саша Илич.

Очаква се Кареасо да се включи на 100 % още в първото занятие на тима в столицата, което ще се организира в петък. Почти несъмнено е, че той ще вземе присъединяване в контролата с Пирин в неделя. В нея минути още веднъж ще получи и Дауда Бамба. Твърдо навън обаче е Асен Дончев, който няма да попадне в групата и за дуела с Берое от първия пролетен кръг.

Неясно остава положението на Бисмарк Чарлс. Ганайският нападател непрекъснато се оплаква от травми и бъдещето му на стадион " Българска войска " е под въпрос.
 Паро Никодимов: Важното е по какъв начин ЦСКА ще започва полусезона
Паро Никодимов: Важното е по какъв начин ЦСКА ще започва полусезона

" Не може да има непрекъснато текучество на футболисти "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР