Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев очаква скоро да се

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев очаква скоро да се
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: В скоро време ще се завърна на терена

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев чака скоро да се завърне на терена след лекуване на травма. Голмайсторът на тима пропусна последните четири срещи на отбора поради контузия, само че се възвръща сполучливо и ще влезе в игра в някой от идващите мачове.

" Възстановяването върви добре, чакаме докторите да решат по кое време ще играя. В скоро време ще се върна на терена. Но тимът се оправя добре и без мен, печелим точки в шампионата, взехме и значима победа в първия полуфинал за Купата против Локомотив София ", сподели Чочев на брифинг след награждаването си за футболист на месец февруари и номер 1 на 26-ия кръг в Първа Лига.

Чочев регистрира като плюс за неговия тим треньорската рокада в идващия противник на отбора - Славия. и отборът от Овча Купел ще бъде воден в идния мач от шефа на ДЮШ на клуба Ангел Славков.

" Г-н Загорчич е добър треньор, направиха доста положителни игри под негово управление и напускането му ще е плюс за нас. Отборът на Славия обаче ще излезе стимулиран, с цел да се покаже при новия треньор. Отборът на Славия демонстрира, че може да победи всеки ", сподели Чочев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР