Полузащитникът на ЦСКА – Амос Юга, призна, че отборът му

...
Полузащитникът на ЦСКА – Амос Юга, призна, че отборът му
Коментари Харесай

Юга: ЦСКА заслужаваше да победи Лудогорец

Полузащитникът на ЦСКА – Амос Юга, призна, че тимът му е заслужавал да победи Лудогорец в дербито на кръга, въпреки да загуби с 1:2. Халфът беше удовлетворен от обстоятелството по какъв начин е играл тима му и играчите са спазили тактическите инструкции, дадени от Саша Илич.

„ Имахме положителни обстановки, и то много положителни. Заслужавахме да спечелим. Те имат фантастични характерности в състава и могат да осъществят възможностите си. Не се нуждаят от доста “, стартира Юга.

„ Да, демонстрирахме експанзия, показахме темперамент. Имахме положително лице, каквото приляга на тим като ЦСКА и почитателите го оцениха, макар провалянето. Харесва ми системата на Илич, играл съм и преди в такава. Бил съм и централен защитник и за мен е добре, защото във всеки един миг играех свободно с топката, да намирам пространства. Имайки поради, че нямахме Турицов, който е основен наш състезател, то Гарсес се оправи добре там. Всички играчи на терена се справихме с тактическите условия на подредбата “.

„ Щастлив съм, че вкарах, защото не отбелязвам толкоз постоянно, само че не съм удовлетворен, че не победихме “, приключи халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР