Полузащитникът на Тотнъм Райън Сесеньон премина под наем в германския

...
Полузащитникът на Тотнъм Райън Сесеньон премина под наем в германския
Коментари Харесай

Жозе изпрати един от младите си таланти в германия

Полузащитникът на Тотнъм Райън Сесеньон мина чартърен в немския Хофенхайм, като съглашението е за един сезон, оповестява уеб сайтът на "шпорите ". Тотнъм притегли Сененьон от Фулъм предишното лято, където той беше огромната звезда на "котиджърс ". Тогава Шпорите заплатиха за него 35 милиона евро.

През настоящия сезон 20-годишният англичанин е попаднал едвам веднъж в групата на Жозе Моуриньо. В предходната акция също не беше изключително употребен, като вкара 1 гол, подаде за още един в 12 мача.

S-E-S-S-E-G-N-O-N Hoffenheim have signed 20-year-old from Premier League club. The England Under-21 international has joined on loan until 30th June 2021.
— TSG Hoffenheim EN (@tsghoffenheimEN)
"След травмите на Ермин Бичакчич и Стафи (Константинос Стафилидис), които ще бъдат отвън терена за няколко месеца, ние бяхме принудени да търсим незабавно и качествено укрепване на нашия тим, разяснява още шефът.

"Хофенхайм е тим, който доста сполучливо основава млади играчи. Надявам се, че ще натрупам опит в едно от най-силните шампионати в света и нямам самообладание да играя с новия ми тим в Лига Европа, съобщи самият Сесеньон пред уеб страницата на Хофе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР