Полузащитникът на Спортист Своге Петър Вуцов сподели очакванията си от

...
Полузащитникът на Спортист Своге Петър Вуцов сподели очакванията си от
Коментари Харесай

Петър Вуцов: Мисълта за промоция ни мотивира

Полузащитникът на Спортист Своге Петър Вуцов показа упованията си от идния дуел с Марица Пловдив във Втора лига. 

" Настроението е малко приповдигнато през днешния ден, откакто нашия тим записа една не добра поредност от няколко мача без победа. Днес, мисля, че е съвършен миг да реализираме тази победа и то против пряк противник за влизането в по-горно равнище на българския футбол ", разяснява полузащитникът.

" Направихме всичко допустимо, нашия треньор Петър Колев ни приготви през седмицата идеално. Изгледахме по този начин добре и разучихме техния тим. Надяваме се и на малко шанс през днешния ден, шансът да е с нас, тъй като в последните мачове някак злощастно не успяхме да вземем трите точки ", показа още Вуцов.

" Има ги и двете страни на монетата. От едната опитът е в тях, в нас е младостта, силата и силата. Би трябвало те физически по-рано да се изморат от нашия тим, само че ще забележим какво ще стане ", добави халфът.

" Аз бих споделил, че по-скоро ни стимулира. Не имам вяра, че има състезател, който няма желанието да се развива и да играе на по-високо равнище. Надявам се, че ще реализираме тази цел в края на сезона. Надявам се нашият тим да победи с един гол повече от другия ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР