Полузащитникът на Славия Галин Иванов бе избран за най-добър играч

...
Полузащитникът на Славия Галин Иванов бе избран за най-добър играч
Коментари Харесай

Галин Иванов: Ако младите искат да отидат в чужбина, трябва да са в Славия

Полузащитникът на Славия Галин Иванов бе определен за най-хубав състезател на шестия кръг в efbet Лига. Тогава той означи един от головете за успеха на " белите " с 3:0 против Хебър на стадион " Васил Левски ".

" Близо е и до дома ми (б.р. - стадион " Александър Шаламанов " ), отивам на тренировки с колелото. След завръщането на Загорчич, Славия се оправя добре. С тези футболисти, които има Славия, предходната година приключиха шести. Тази година се надявам да е по-напред в класирането. Знаете, че Славия не парадира с огромен бюджет, не дава огромни заплати. Налага юноши от клуба, дава късмет и по този начин се самоиздържа, продава футболисти. Един зов към младите футболисти, в случай че желаят да отидат в чужбина: би трябвало да са в Славия. Да стартират да упражняват в школата, да се развиват и да отидат на по-добро място, тъй като това е късмет за тях, от който би трябвало да се възползват.

Честно казано, не съм имал някой избран футболист, който да последвам. Когато отидох в Славия, имах много почит от Данчо Петков, който тогава беше капитан на тима. Не единствено аз, всички го уважаваха. Той се държеше малко по-твърдо с нас, което към този момент не, че го няма, само че не се разрешава на по-опитните да го вършат, тъй като по-младите ще се обадят на мама и тати или на президента и ще се оплачат. Галин Иванов не е склонен да се отсрочват мачовете от шампионата, тъй като това нарушава ритъма на подготовката на тимовете. Два дни преди мача ни споделиха, че няма да има мач. Ти се готвиш цяла седмица и внезапно ти споделят, че няма да има мач, което не е вярно. Най-добре да бяха спрели шампионата и да забележим кой къде ще се класира, пък по-късно да продължим нататък. Вижте, нямам срещу да се отсрочват мачове, само че да се каже една-две седмици авансово. Не може един ден преди мача да разберем, че няма да играем. Да чакаме да забележим ще победят ли или няма да победят и тогава да се взема решение. Това не е вярно.

" ЦСКА ги чака тежък мач с Базел, само че се надявам да победят. Желая шанс и на Лудогорец. Дано да влязат в групите. Все отново сме българи и би трябвало да поддържаме нашите тимове в Европа. Не да се плюем и да стискаме палци да не се класират. Напротив, би трябвало да е противоположното и повече хора би трябвало да го вършат, в случай че желаеме да вървим дружно и да се развива спортът, страната и да сме добре всички ", сподели Галин Иванов.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР