Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан е мотивиран преди утрешния реванш

...
Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан е мотивиран преди утрешния реванш
Коментари Харесай

Наинголан: Не можем да повторим грешките от Анфийлд

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан е стимулиран преди утрешния реванш от 1/2-финалите в Шампионската лига против Ливърпул. “Успяхме да вкараме два гола в края и това ни даде вяра за реванша. Не можем да повторим грешките от “Анфийлд”. Мисля, че всеки един знае какво е направил неверно и е наясно, че не може да допусне същите грешки”, съобщи белгийският халф на формалната конференция през днешния ден.

“В мач като този противникът може да те нарани мълниеносно. Трябва да сме съсредоточени през всичките 90 минути. Знаем, че ще е мъчно. Трудно беше и против Барселона, само че го направихме”, показа той.

Междувременно през днешния ден излезе изявление на Наинголан за английския The Times. Запитан дали би играл в британската Премиър лийг, Раджа даде забавен отговор: “Харесва ми англисйкият футбол, виждам мачовете, само че аз съм на 30 години. Наново ли би трябвало да стартира? Трудно е, а и ненавиждам дъжда”.

Той описа и за тежкото си детство: “Майка ми беше сама и беше мъчно за нея. Аз отраснах на улицата. Не обръщах внимание на уроците. Направих някои неточности. Крадях храна, всякакви други неща. Не можех да си платя”. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 2 май  Рома 21:45предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР