Полузащитникът на Рома Николо Дзаниоло призна, че възстановяването му от

...
Полузащитникът на Рома Николо Дзаниоло призна, че възстановяването му от
Коментари Харесай

Дзаниоло с добри вести: Чувствам се все по-добре

Полузащитникът на Рома Николо Дзаниоло призна, че възобновяване му от скъсаните връзки в коляното са повлия зле на самочувствието му. Въпреки това халфът на „ джалоросите” призна, че се усеща все по-добре след всеки един минал ден.

Дзаниоло скъса връзките си против Ювентус през януари, като се очакваше да е навън за Европейското състезание, което обаче бе преместено за 2021-а година.

Той ще може да се върне назад в игра за Рома към края на сезона, в случай че акцията бъде удължена, откакто е спряна заради пандемията от COVID-19. „ Чувствам се доста добре след всеки минал ден. В началото ми беше доста мъчно, само че след първия месец започнах да се възвръщам. Докторите се свързват с мен онлайн по време на карантинния интервал. В интерес на истината върша същите неща, които върших и преди. Играя FIFA и Call of Duty, изгледах всички сериали, които желаех от Netflix. Липсват ми тренировките и желая да се завърна и да прегърна всички мои съотборници”, сподели Николо.

„ С почитателите на Рома съм доста непосредствен. Изпратиха ми известия след контузията и ме подариха с обич, за което желая да им благодаря”, сподели още 20-годишният футболист.

„ Със съотборниците си се слушам постоянно, защото се майтапим в WhatsApp. Най-активните там са Спинацола и Жеан Жезус. Имаме доста сплотена група”, призна Николо Дзаниоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР