Полузащитникът на Рома Амаду Диавара е дал положителен тест за

...
Полузащитникът на Рома Амаду Диавара е дал положителен тест за
Коментари Харесай

Халф на Рома е заразен с коронавирус

Полузащитникът на Рома Амаду Диавара е дал позитивен тест за COVID-19. Това призна самият футболист, който посочи, че няма признаци на вируса и се усеща добре.

" Здравейте всички. Тази заран получих резултатите от теста, който си направих след завръщането ми от лагера на националния тим. За жал пробата е позитивен. Искам да успокоя всички, които ме познават, като ги уверя, че съм добре. Естествено, ще би трябвало да бъда под карантина за избран интервал. Надявам се да бъда подготвен за игра колкото се може по-скоро ", написа Диавара в Instagram.
View this post on Instagram

A post shared by (@ama_42) on Oct 12, 2020 at 10:45am PDT
Sky Sport Italia твърди, че националът на Гвинея не е бил в контакт с никой от съотборниците си, откакто се е прибрал от родината си. Поради тази причина старши треньорът на " вълците " Пауло Фонсека не е отменил днешната подготовка.

В първия кръг от Серия " А " на Рома беше присъдена служебна загуба на Рома против Верона точно поради Диавара, въпреки той да нямаше директна виновност. Халфът беше картотекиран единствено в младежкия тим (до 22 години), само че през юли навърши 23 години и това официално нарушаване лиши " джалоросите " от точката в дуела, който другояче приключи 0:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР