Полузащитникът на Реал Мадрид - Тони Кроос, заяви, че ще

...
Полузащитникът на Реал Мадрид - Тони Кроос, заяви, че ще
Коментари Харесай

Тони Кроос остава още година в Реал Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид - Тони Кроос, съобщи, че ще остане в Мадрид най-малко още една година. Преговорите сред клуба и някогашния немски национал са на финала и наподобява, че вървят към разрешаване в изгода и на двете страни.

„ Трябва да попитам управлението на клуба по кое време ще разгласят удължение на контракта, тъй като в един миг би трябвало да изляза на отмора! “ - разяснява Kroos, представен от испанския вестник AS.

По-рано Кроос неведнъж бе заявявал желанието си да остане в Реал Мадрид, само че единствено в случай че е сигурен, че ще резервира статута си на главен състезател. Въпреки обстоятелството, че управлението на " белият балет " работи интензивно по възможен трансфер на звездата на Борусия (Дортмунд) - Джуд Белингам, Анчелоти желае да задържи най-опитните си играчи като Тони Кроос и бронзовия медалист от Мондиал 2022 в Кatar - Лука Модрич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР