Полузащитникът на Радослав Цонев може да не последва брат си

...
Полузащитникът на Радослав Цонев може да не последва брат си
Коментари Харесай

Рязък завой: Радослав Цонев остава в Левски?

Полузащитникът на Радослав Цонев може да не последва брат си и да остане в клуба, написа " Мач Телеграф ". Според изданието близнакът си е спечелил място в тима с последните си изяви на терена и отвън него.
Според слуховете Радослав беше идващият футболист, с който " сините " щяха да се рзделят, защото заплатата му е прекомерно висока за обстановката, в която се намира клубът. Твърди се, че близнаците са прибирали по 20 000 лв. месечно на " Герена ".
След като е отказал да си понижи възнаграждението, клубът се раздели по взаимно единодушие с и той мина в украинския Черноморец Одеса. Радослав прибира същата месечена заплата, само че след напускането на брат му той промени държанието си, а и работи с повече предпочитание в тренировките и мачовете. Той се показа мощно и в двете контроли на " сините " в Турция, а в тази против Бохемианс треньорът Станимир Стоилов даже му даде капитанската лента.

Дори и да не бъде отпратен, халфът има контракт с Левски единствено до лятото на тази година. Ръководството няма желание да му предлага нов, само че до края на сезона всичко е допустимо.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР