Полузащитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Мота откровено призна, че

...
Полузащитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Мота откровено призна, че
Коментари Харесай

Съотборник на Верати: Той е затормозен психически

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Мота искрено призна, че съотборникът му Марко Верати изпитва компликации от психическо естество. Мота хвърли повече светлина върху неумението на сътрудника си да преглъща загубите.

25-годишният Верати играе в Лига 1 от лятото на 2012 година, като напоследък оставя усещането, че развиването му е не върви със същите темпове, както по-рано. Мота, който играе с плеймейкъра и в италианския народен тим, смята, че това опира напълно до характера на съотборника му.

„ Марко пристигна тук от Пескара, клуб от Серия Б. Той направи преход към ПСЖ, а не към Лига 2”, съобщи Мота пред „ Л’Екип”. „ Оказа се в един тим с Карло Анчелоти, Златан Ибрахимович и Тиаго Силва. Ведага в тренировките си пролича разликата.”

„ Той изглеждаше недопечен, все едно идва от Барселона или Милан, личеше си, че има гений.”

„ Той прогресира в името на тима. Има моменти, когато се оправяме добре, а той се усеща добре. Когато отборът не се оправя толкоз сполучливо, не можеш да го намериш вкъщи, тъй като той има проблеми с това да одобри, че загубата е групова, а не самостоятелна.”

„ Вътрешно Марко се самонавива: „ Нямам право да губя”. Не той е индивидът, който губи, а целият отбор. Точно както побеждаваме дружно. Марко мъчно приема този факт”, добави Мота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР