Полузащитникът на националния тим на Англия Фил Фоудън поднови договори

...
Полузащитникът на националния тим на Англия Фил Фоудън поднови договори
Коментари Харесай

Фил Фоудън подписа нов договор с Манчестър Сити

Полузащитникът на националния отбор на Англия Фил Фоудън възобнови контракти си с клубния си тим Манчестър Сити до 2027 година. Предишният договор на Фоудън с „ жителите “ изтичаше през 2024-а, само че управлението на Манчестър Сити направи всичко допустимо да обвърже дълготрайно надарения футболист, който е артикул на школата на клуба.

22-годишният играч се трансформира в основна фигура под управлението на мениджъра Пеп Гуардиола и към този момент завоюва 11 трофея с тима.

„ Той ме направи 10 пъти по-добър състезател, в сравнение с бях. Помогна да подобряването на играта ми във всички аспекти и съм му доста признателен. Наслаждавам се на футбола под управлението на Гуардиола “, разяснява Фоудън.

Фил Фоудън осъществя 7 гола в 13 мача, в това число хеттрик при успеха с 6:3 над Манчестър Юнайтед по-рано този месец.

„ Чувстваме, че Фил може да прогресира още повече и може да стане още по-добър. С подписването на контракта, той към този момент има непоклатимост и сигурност и може изцяло да се концентрира върху задачата да стане един от най-хубавите футболисти в света “, сподели спортният шеф на Манчестър Сити Чики Бегиристайн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР