Полузащитникът на Манчестър юнайтед Маруан Фелайни е отказал да подпише

...
Полузащитникът на Манчестър юнайтед Маруан Фелайни е отказал да подпише
Коментари Харесай

Фелайни ще напусне "Юнайтед" против волята на Моуриньо

Полузащитникът на " Манчестър юнайтед " Маруан Фелайни е отказал да подпише нов контракт. 30-годишният белгиец е поискал да напусне клуба макар желанието на мениджъра Жозе Моуриньо да го задържи непременно, оповестиха медиите в Англия.

Фелайни има контракт до края на сезона. Той е взел изрично решение да си тръгне от " Олф трафорд ", като няма желания дали това ще се случи през януарски трансферен прозорец, или през лятото.

Белгийският полузащитник към този момент е почнал търсенето на нов тим. Той има оферта от Китай, а сериозен интерес към него демонстрира и турският първенец " Бешикташ ".

" Фелайни няма да удължи контракта си. Клубът ще има последната дума дали ще си тръгне през януари, или през лятото. Той е получил оферта за повече пари от Китай ", съобщи източник, непосредствен до обстановката, представен от " Експрес спорт ".

Белгиецът беше притеглен от " Евертън " против 27.5 милиона паунда през лятото на 2013 година Оттогава той записа 145 мача с екипа на " алените дяволи ", като означи 19 гола и направи 10 асистенции.

Моуриньо неколкократно съобщи, че желанието му е да задържи Фелайни. " Той е приказен за мен, за съотборниците си, за почитателите, за тима и за клуба ", сподели по-рано през сезона португалецът.

Белгиецът обаче желае да премине в тим, където ще получава повече игрови минути. От началото на сезона той беше титуляр единствено в четири мача във всички шампионати. Тази обстановка може да сложи под въпрос присъединяване му на международното състезание в Русия през 2018 година

Въпреки че през лятото ще го изпусне без пари, " Юнайтед " съвсем несъмнено няма да пусне Фелайни през януари, защото това ще остави Моуриньо без дълбочина в халфовата линия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР