Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек може да

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек може да
Коментари Харесай

Реал Мадрид отървава Ман Юнайтед от Ван де Беек

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек може да премине в тима на Реал Мадрид. 24-годишният нидерландски национал по този начин и не съумя да впечатли в първия си сезон на „ Олд Трафорд “ след идването си от Аякс предишното лято за сумата от 40 милиона паунда.

Сега Реал, който се интересуваше от Ван де Беек в последните две години, е подготвен да вземе халфа чартърен с алтернатива да го откупи за непрекъснато след края на новия сезон, твърди „ Daily Star “. Смята се, че сумата по възможния наем ще възлиза на към 2 милиона английски лири.

Бившият отбор на халфа Аякс също се интересува от своя младеж, само че до договорка с първенеца на Нидерландия надали ще се стигне, защото за разлика от Реал Мадрид, амстердамци не желаят да включват уговорка за наложително откупуване през идната година.

Ван де Беек записа едвам четири старта във Висшата лига предишния сезон. Въпреки че има индикации, че полузащитникът е подготвен да остане в Манчестър и да се бори за своето място, по-реално наподобява той да си тръгне през лятото.

Има информации, че в случай че се стигне до сделка за Ван де Беек, от Реал ще създадат известна отстъпка за бранителя Рафаел Варан, за който двата отбора договарят от няколко седмици.

EXCLUSIVE: ready to lose Donny van de Beek as Real Madrid make approach over £2m loan deal

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР