Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера не вижда причина, поради

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера не вижда причина, поради
Коментари Харесай

Ерера: Де Хеа е най-добрият вратар в света

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера не вижда причина, заради която Давид де Хеа би трябвало да напусне „ алените дяволи “, с цел да премине в Реал Мадрид.

Стражът на британския клуб от дълго време е трансферна цел на Кралския клуб, като през август 2015-та той бе напълно покрай прекосяване на "Сантиаго Бернабеу ", само че договорката пропадна в последния миг.

От Реал обаче бяха твърдо решени да вземат Де Хеа и насочиха много сериозна оферта при започване на летния трансферен прозорец - 60 милиона паунда, което е близо два пъти повече от най-голямата сума, плащана в миналото за вратар. Ръководството на Юнайтед обаче отхвърли офертата и е решено да задържи своя състезател, с цел да нападна шампионската купа и положително показване в Шампионска лига през актуалната акция.

Ерера прави оценка Де Хеа като един от най-хубавите вратари в света и има вяра, че „ алените дяволи “ не са толкоз надалеч от класата на мадридчани.

"Уважавам всички вратари като Нойер, Буфон и Тер Стеген, само че сега Де Хеа е номер едно в света. Той е доста благополучен тук, тъй като ние се борим за всичко ", съобщи 27-годишният халф.

"Реал Мадрид ще продължава да приказва за него всяко лято, тъй като той е най-хубавият вратар в света. Но не считам, че сме надалеч от тяхната класа. Той желае да бъде легенда в клуба, което е доста значимо за нас. Той има това качество, което на испански споделяме, че ти е обещано от Бог. Той прави разликата, тъй като всички нападатели се опасяват от него ", разяснява още Ерера.

26-годишният пазач в последна сметка подписа нов контракт с Юнайтед до лятото на 2019 година Испанецът стана първенец на Англия с „ алените дяволи “ през сезон 2012/2013 и на два пъти бе избиран за футболист на годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР