Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне може да пропусне

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне може да пропусне
Коментари Харесай

Де Бройне може да пропусне началото на сезона

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне може да пропусне  началото на идващия сезон заради травма, която получи във финала на Шампионската лига против Интер. 31-годишният полузащитник е бил диагностициран със скъсано сухожилие. Белгиецът получи контузията и бе сменен през първото полувреме при успеха с 1:0.

“Имам проблеми от два месеца, от гостуването на Байерн. Пропуснах някои мачове, само че заради леки разкъсвания, а в този момент разкъсването е изцяло и не можех да продължа. Жалко е, че по този начин се развиха нещата, само че спечелихме Шампионската лига, тъй че няма проблем ”, показа Де Бройне.

Той ще пропусне идните мачове на националния тим на Белгия: “Вероятно ще мина на скенер по някое време идната седмица. Аут съм за националния тим на 100 %, което е тъпо, тъй като щях да изиграя своя мач номер 100.

Ман Сити би трябвало да стартира подготовка за идващия сезон след към четири седмици и по-късно на тима му следва турне в Южна Корея и Япония.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР