Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва сподели мнението си за

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва сподели мнението си за
Коментари Харесай

Бернардо Силва: Холанд има същия манталитет като Роналдо

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва показа мнението си за своя съотборник Ерлинг Холанд.

„ Той несъмнено има същия нрав като Кристиано Роналдо - постоянно желае да е в наказателното поле, постоянно желае да вкарва. Не го интересува дали ще допре топката един път или два пъти. Когато я допре, има вяра, че ще вкара. Той е отличен нападател. Знаехме на какво е способеноще преди идването му. Гледахме го и играхме против него. Това, което направи този сезон, е необикновено и ние сме доста щастливи, че е с нас. Той несъмнено е специфичен състезател и ни оказва помощ доста. Надявам се да стане още по-добър ", съобщи Силва.

Холанд се причисли към Манчестър Сити от Борусия (Дортмунд) през 2022 година Срокът на контракта на 22-годишния норвежец с клуба е до лятото на 2027 година. 

През сезон 2022/23 Холанд записа 42 мача за „ жителите “ във всички шампионати, като означи 48 гола и направи 6 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР