Полузащитникът на Манчестър Сити - Бернардо Силва е почти отчаян

...
Полузащитникът на Манчестър Сити - Бернардо Силва е почти отчаян
Коментари Харесай

Бернардо Силва отчаяно иска в Барселона

Полузащитникът на Манчестър Сити - Бернардо Силва е съвсем обезверен в желанието си да напусне клуба, с цел да премине в Барселона, твърди каталунското издание " Спорт ".

Още през предишното лято се твърдеше, че халфът има мощно предпочитание да игра на " Камп Ноу ", само че тогава Пеп Гуардиола го убеди да остане още един сезон, след което може да напусне.

Сложната обстановка във финансово отношение на каталунците до този миг не им позволяваше да вършат скъпи покупко-продажби точно заради тази причина името на Бернардо даже не бе споменавано. Сега обаче то още веднъж излиза на напред във времето, защото се чака до края на седмицата те да се разделят с Усман Дембеле, на който ще би трябвало да бъде издирван заместител и точно португалеца наподобява като най-вероятната алтернатива. Той може да бъде извънредно потребен на Шави със своя опит и опцията да бъде употребен на няколко позиции в средата на терена и на крилото.

Барселноа и Манчестър Сити са в отлични връзки и в последните няколко години реализираха редица покупко-продажби главно в посока от Острова към Континента. За последно през това лято Илкай Гюндоган смени " жителите " с екипа на каталунците.
 Гуардиола: Саудитска Арабия промени пазара
Гуардиола: Саудитска Арабия промени пазара

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР