Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски призна, че липсата на завършващ

...
Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски призна, че липсата на завършващ
Коментари Харесай

В лагера на Лудогорец не скриха разочарованието си след загубата от Сервет

Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски призна, че неналичието на завършващ удар лиши българския първенец от гол в семейството на Сервет в елиминациите на Лигата на конференциите.

с минималното 0:1.

" Мисля, че през първото полувреме не доминирахме, както сме привикнали да го вършим. След почивката наложихме голям напън и имахме няколко положителни благоприятни условия, не успяхме да се разпишем. Липсваше ни завършващият удар. Имахме няколко благоприятни условия, само че и техният вратар беше много добър през днешния ден ", сподели Пьотровски.

Неговият съотборник Бърнард Текпетей беше единствен в редиците на първенците, който не спря да основава проблеми за противниковия тим.

" Много сме разочаровани, тъй като създадохме доста положения. И в случай че създадеш толкоз доста голови обстановки, както ние през днешния ден, и не ги отбележиш, то тогава няма по какъв начин да продължиш напред. Сега би трябвало да се фокусираме върху оставащите мачове в България, само че в действителност е тъжно да приключим по този начин, тъй като имахме доста огромно предпочитание. Толкова доста положения... Това е футболът. Когато имаш такива положения, би трябвало да се възползваш от тях. Но също по този начин би трябвало да кажем, че техният вратар Джереми Фрик направи невероятни спасявания, което доста оказа помощ на гостите. Много е мъчно да приемем всичко това сега. Трябва обаче да си почистим главите и да се фокусираме върху мачовете в българското състезание ", показа той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР