Полузащитникът на Лудогорец Вандерсон ще се раздели с орлите след

...
Полузащитникът на Лудогорец Вандерсон ще се раздели с орлите след
Коментари Харесай

Вандерсон напуска Лудогорец след мача с Черно море

Полузащитникът на Лудогорец Вандерсон ще се раздели с " орлите " след турнирния дуел против Черно море на стадион " Лудогорец Арена ", оповестиха от клуба.

Бразилецът си потегля след 8 години в отбора, 270 изиграни мача и 69 гола във всички шампионати. Той означи попадение в последната минута против Стяуа в пелйофа от Шампионската лига през 2014 година, което докара мача до дузпи и последва първото влизане на " орлите " в групите на най-силния клубен шампионат. Две години по-късно Вандерсон осъществя хеттрик против Цървена звезда, което спомогна за отстраняването на сръбския исполин и второто влизане в Шампионската лига седмици по-късно.

Статистиката сочи, че той има 176 мача и 53 гола в българския футболен хайлайф. В европейските клубни шампионати той записва 70 мача и 14 гола. За Купата и Суперкупата на България бразилецът записва 24 мача и 2 гола.

Изявите на футболиста със зеления екип му осигуриха и място в националния тим на България.

В последното си домакинство от сезона възпитаниците на Анте Шимунджа ще получат купата и своите медали. Сблъсъкът против " моряците " е в събота (14-и май) от 18:30 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР