Полузащитникът на Лудогорец и националния отбор – Ивайло Чочев, остана

...
Полузащитникът на Лудогорец и националния отбор – Ивайло Чочев, остана
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Отидох в най-добрия отбор в България с най-качествените футболисти

Полузащитникът на Лудогорец и националния тим – Ивайло Чочев, остана на втора позиция в класацията за „ Футболист на годината “ за втора поредна година. Халфът показа, че удовлетворен от своето класиране.

„ Върша си добре работата и съм удовлетворен, щом още взимам награди. Искам да благодаря на фамилията си и на всички мои съотборници и ръководители. Отидох в най-хубавия тим в България с най-качествените футболисти. Отбор, който се бори за титли и Европа. Всеки футболист има по-голям късмет за награди в тимове като Лудогорец “.

„ Мисля, че след двата позитивни мача с националния тим упованията са за по-лесни победи. Надявам се, че ще вървим във възходяща линия. Надявам се тимът да е подготвен за месец септември “.

„ Колкото повече тимове имаме в Европа, ще бъде плюс. Мисля, че има доста положителни български футболисти. Надявам се повече българи да завоюват самостоятелните награди през идната година. Радвам се, че демонстрирам положително равнище. Може би не толкоз положително равнище, колкото имах преди травмата. Дай Боже да спечелвам награди, ще намеря място къде да ги сложа “, съобщи Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР