Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър е уверен в шансовете на

...
Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър е уверен в шансовете на
Коментари Харесай

Милнър уверен в шансовете на Ливърпул срещу Барса

Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър е убеден в възможностите на отбора за триумф над Барселона в полуфиналите на Шампионска лига и съобщи, че стилът на игра на мърсисайдци може да сътвори проблеми на каталунците.

„ Червените “, които минаха без особени проблеми през Порто във етапа на 1/4-финалите, пътуват за среща с испанския първенец на „ Камп Ноу “ на 1 май, а реваншът на „ Анфийлд “ е на 7-и. „ Ще ни бъде мъчно, само че може да победим Барса “, показа някогашният британски национал пред публицисти.

„ Те са мощен отбор, а „ Камп Ноу “ е тежко място за посещение, само че не считам, че те ще са се изправили против тимове с сходен жанр на игра като нашия. Играх на два пъти против тях в груповите етапи на Шампионска лига с Манчестър Сити и не доближих до позитивен резултат, тъй че се надявам третия път да е на шанс. Те са тим с превъзходни характерности и колектив “, похвали противника Милнър.

„ Камп Ноу е приказен стадион с чудесна атмосфера. Ще бъде доста тежко и би трябвало да играем на върха на опциите си, само че и за тях няма да е леко “, добави той.

Барселона, който отстрани от шампионата Манчестър Юнайтед след общ резултат 4-0, с цел да продължи към 1/2-финалите, са устремени към требъл през сегашния сезон. Каталунците имат задатък от девет точки на върха в Ла Лига и са на край против Валенсия за Купата на Краля. Милнър разчита на опита в европейските клубни шампионати на Ливърпул през последните два сезона. Тимът надигра поредно Порто, Манчестър Сити и Рома в елиминационната фаза предишния сезон, с цел да доближи финала, където загуби от Реал Мадрид.

„ През последните два сезона, при тимовете, които преодоляхме в Шампионската лига, би трябвало да излезем със самочувствие, без значение какъв брой тежък е противникът и идният мач. Сигурен съм, че в случай че погледнете към тазгодишното ни показване в шампионата и в мачове, където несъмнено не играхме на равнище, опитът ни оказа помощ да превъзмогнем сложната обстановка. Били сме преди в такова състояние и знаем по какъв начин да излезем от него “, приключи Джеймс Милнър.

Лидерът във Висшата лига Ливърпул гостува на борещия се за своето оцеляване Кардиф в неделя. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР