Полузащитникът на Левски Васил Панайотов направи изненадващо изявление пред Канал

...
Полузащитникът на Левски Васил Панайотов направи изненадващо изявление пред Канал
Коментари Харесай

Футболист на “сините” с изненадващо изказване: Има 70% шанс да се издъним в реванша срещу ЦСКА

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов направи изненадващо изказване пред Канал 3, споделяйки, че “сините” още има огромен късмет да се издънят в реванша за Купата против ЦСКА и да не стигнат до финала. Според сметките на Панайотов опцията за това е 70%.

“Работата не е свършена напълно, бих споделил, че е на 30%. Целта е Купата, само че до реванша ще сме съсредоточени в шампионата и желаеме да побеждаваме. Играхме като тим, показахме, че го можем и бяхме мобилизирани. Спечелихме с добра игра и зарадвахме почитателите. Противникът се колебаеше в края на мача и търсехме трети гол, само че не успяхме да вкараме. Резултатът въпреки всичко е добър за нас.

Не отдаваме успеха на страничните фактори, макар че ЦСКА беше без съществени футболисти”, сподели халфът на Левски и показа, че наличието на притежателя на последните тренировки преди дербито не е повлияло отрицателно на тима. Той прикани за повече себераздаване своите съотборници и отдаде поредицата отрицателни резултати на неналичието на късмет.

“Малшанс в развиването на срещите. Започнахме да излизаме от обстановката с успеха за Купата, би трябвало да почнем да го вършим и в шампионата. Трябва да яхнем вълната, да създадем мощен мач против Лудогорец и да спечелим. Не вършим сметки на кого можем да помогнем, играем поредно против разградчани и ЦСКА в Първа лига”, показа Васил Панайотов.

Цялото изявление с халфа на Левски вижте във видеото:


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР