Полузащитникът на Левски Васил Панайотов е уверен, че отборът ще

...
Полузащитникът на Левски Васил Панайотов е уверен, че отборът ще
Коментари Харесай

Панайотов: Ние сме Левски, нормално е да сме фаворити

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов е убеден, че тимът ще преодолее първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Халфът се трансформира в приятната изненада в селекцията на Левски през това лято.

Юношата на " сините " се завърна на " Герена " със свободен трансфер в средата на предишния месец и с изявите си в контролите и в първия формален мач против Сутиеска в Лига Европа в четвъртък потвърди, че не инцидентно е заслужил доверието на старши треньора Николай Митов.

В мача против черногорците на " Герена ", който Левски завоюва с 3:1, той и създателят на два от головете Жуниор Мапуку, оставиха най-хубави усещания, като Панайотов се понрави с желанието си да играе с топката, положителното придвижване по терена и умеенето си да подава.

" Доволен съм от представянето си. Мисля, че като за първи формален мач всички се справихме добре. Надявам се да сме зарадвали почитателите с тази победа. В състава има доста нови момчета и естествено е мъчно след единствено две седмици подготовка дружно да бъдем на топ равнище. С всеки минал ден тренировки се сработваме по-добре и мисля, че сме на прав път ", разяснява Панайотов след днешната утринна подготовка на Левски, която беше първо занятие след успеха над Сутиеска.

" Аз се усещам добре, физически нямам никакви проблеми. Нямам потребност и от някаква по-специална акомодация, защото познавам ситуацията в Левски и съм наясно с условията. Хубавото е, че към мен има положителни футболисти, с които е елементарно да се играе. Ще се постарая да продължа да демонстрирам положителни игри, с цел да оказвам помощ на тима да върви нагоре ", добави полузащитникът.

Левски гостува в Черна гора за реванша идващия четвъртък, а Панайотов твърдо има вяра, че " сините " ще продължат напред.

" Взехме задатък, което беше значимо. Радващо е, че всички момчета са здрави и считам, че в идващите дни ще се подготвим чудесно за реванша. Ние сме Левски, обикновено е да сме любимци против черногорците и не мисля, че ще имаме особени проблеми да ги отстраняваме. Видя се, че сме по-класният тим. Още повече, че в първия мач те играха по-защитно, а в този момент чакам да се поотворят, което да ни даде още пространства. Естествено щеше да бъде по-добре, в случай че не бяхме позволили този гол в края, само че пък въпреки това това ще ни държи нащрек във втория мач ", сподели Панайотов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР