Полузащитникът на Левски Андриан Краев продължава подготовката си с втория

...
Полузащитникът на Левски Андриан Краев продължава подготовката си с втория
Коментари Харесай

Андриан Краев остава с резервите на Левски до лятото

Полузащитникът на Левски Андриан Краев продължава подготовката си с втория тим на „ сините “, като към момента има вяра, че бъде продаден. 24-годишният състезател не е удовлетворен от обстановката, само че остава оптимист за достигането на удобен излаз.

След отхвърли си да подпише нов контракт, управлението на Левски го принуди да тренира с втория тим и не го взе на подготвителния лагер в Турция.

Наскоро „ сините “ получиха нова оферта от унгарския клуб Фехервар, които желаеха да вземат Краев чартърен и да му заплащат заплата до лятото, когато изтича контракта му. Тя обаче бе отхвърлена от управлението на Левски, което упорства, че халфът ще бъде продаден за най-малко 400 000 лв. и няма желание да смъква от тази цена.

Към момента наподобява, че Краев евентуално ще остане да тренира с запасите до края на сезона, преди да се причисли към нов тим като свободен сътрудник. Междувременно, Левски към този момент откри заместител в лицето на Карлос Охене, който ще носи фланелката с номер 8, носена точно от Краев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР