Полузащитникът на Лацио Фелипе Андерсон отвхърли слуховете, че след края

...
Полузащитникът на Лацио Фелипе Андерсон отвхърли слуховете, че след края
Коментари Харесай

Фелипе Андерсон отрече за раздяла с Лацио

Полузащитникът на Лацио Фелипе Андерсон отвхърли слуховете, че след края на сезона ще напусне тима на “орлите” и съобщи, че е напълно фокусиран върху представянето си при римляните.

24-годишният футболист загуби титулярното си място в последните няколко месеца и постоянно остава на аварийна пейка за сметка на Луис Алберто.

‘’Преди три месеца се завърнах от травма, която ме извади от игра в доста добър интервал за мен. Подобрих доста играта си и съм доста благополучен, че съумях да преодолея физическите си проблеми. Имах опцията да поиграя и в няколко мача”, стартира бразилецът за Fox Sport.

#CagliariLazio

A domani biancocelesti
pic.twitter.com/W1zNbrgcvx
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) March 10, 2018
“Стана обикновено да слушам всевъзможни клюки по мой адрес. Особено след втората ми година в Рим, която бе доста мощна за мен.

Както споделям постоянно, фокусиран съм напълно върху Лацио. Имаме значим мач от Лига Европа през идната седмица и към момента сме в борбата за място в Шампионската лига.

Не можем да изгубим фокуса си. Отборът би трябвало да има вярна конфигурация и да работи крепко, с цел да реализира положителни резултати”, приключи Фелипе Андерсон. Серия А 28 кръг, неделя 11 март  Каляри 16:00предстои  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР