Полузащитникът на Иско Аларкон може да напусне клуба още през

...
Полузащитникът на Иско Аларкон може да напусне клуба още през
Коментари Харесай

Реал готов на безплатна раздяла с играч, струвал до скоро 90 милиона

Полузащитникът на Иско Аларкон може да напусне клуба още през . Според АВС испанецът не попада в проектите и на Карло Анчелоти и желае да се сбогува с клуба. " Кралете " също не горят от предпочитание да не престават да му заплащат заплата, откакто от няколко години не играе значима роля в клуба.
Същевременно обаче за Реал ще е мъчно да се раздели с халфа, защото няма постъпили предложения за правата му. Затова клубът е подготвен да го пусне като свободен сътрудник.
Иско обаче не планува да форсира раздялата си с " Кралския клуб ", защото в настоящето му положение мъчно ще се откри различен претендент да му заплаща по 6,5 милиона евро на година. През сезона дотук халфът е взел присъединяване в 7 мача на Реал, в които е вкарал един гол.
Испанският футболист е част от Реал Мадрид от 2013 година, когато направи трансфер от Малага. Тогава испанският гранд заплати за него 25 милиона евро, а най-високата си трансферна стойност Иско доближи през есента на 2018 година, когато струваше 90 милиона. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР