Полузащитникът на Интер Марсело Брозович е щастлив в Интер и

...
Полузащитникът на Интер Марсело Брозович е щастлив в Интер и
Коментари Харесай

Хърватин се чувства като идол за феновете на Интер

Полузащитникът на Интер Марсело Брозович е благополучен в Интер и се радва на статута си на кумир, твърди сътрудникът на футболиста. Кариерата на хърватина при “нерадзурите” изглеждаше тотално разрушена, откакто бе изваден от състава на Интер през зимата. Тогава се появиха разнообразни клюки, които изпращаха Брозович в много европейски тимове. Оттогава Брозович промени напълно държанието си и оказа помощ на гранда от Милано да се класира в Шампионска лига.

“Когато се ожени и му се роди момиченце, Марсело стана по-отговорен. Той разбра значимостта на това да бъдеш татко. Неговата брачна половинка и щерка му дадоха мощ. В предишното почитателите на Интер го освиркваха, само че в този момент е техен кумир. Брозович постоянно е играл със сърце за “нерадзурите”. За благополучие, клубът не съумя да откри негов заместител през януари и това му оказа помощ да играе често”, стартира сътрудникът на Брозович.

“На Марсело му харесва да бъде значим футболист за Интер. Сега тимът ще играе в Шампионска лига. Брозович се усеща като вкъщи си в Милано”, приключи Мирослав Бикачич. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Лацио 2:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР