Полузащитникът на Етър Чавдар Ивайлов е оптимист за предстоящата среща

...
Полузащитникът на Етър Чавдар Ивайлов е оптимист за предстоящата среща
Коментари Харесай

Халф на Етър мечтае да играе в Италия

Полузащитникът на Етър Чавдар Ивайлов е оптимист за идната среща с Лудогорец, като очакванията му се подхранват от положителното показване на тима против ЦСКА-София и Левски в предходните два мача.

" Срещу ЦСКА ни липсваше шанс, против Левски пък ни покри, само че играхме равностойно против двата тима. Сигурен съм, че ще го създадем и против Лудогорец и ще се опитаме да измъкнем максимума от срещата. Настроението е добре, готвим се тактически за мача и ще се опитаме да ги изненадаме. Борим се докрая, оказваме помощ си взаимно.

В Етър се усещам добре, стартирам да получавам нужния опит, тъй като аз съм млад футболист. Работя с хора, които имат богат опит в Първа лига, с Красимир Балъков, който всички знаем кой е и ни оказва помощ много на нас, младите, съобщи 22-годишният полузащитник.

Мачът е в неделя от 18.15 часа и е от последния 26-и кръг от постоянния сезон в Първа лига. Етърци са на 12-о място сега и изостават на 5 точки от Пирин, който е пред тях.

" За мен Първа лига е едно ходило към европейския футбол. Живот и здраве, нека някой ден ми се сбъдне фантазията. А тя е да играя един ден в италианското състезание.

Минал съм през всички национални гарнитури от юношеските до младежките. В младежкия народен отбор започнахме леко нерешително, само че започнахме да се подобряваме. Пред нас задачата е да се класираме на европейско състезание и мисля, че ще я реализираме. В понеделник отпътуваме на лагер в Стара Загора, където ще се готвим за квалификацията със Словения, която е на 29 март ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР