Полузащитникът на е на мнение, че червените ще трябва да

...
Полузащитникът на е на мнение, че червените ще трябва да
Коментари Харесай

Милнър: Чака ни още по-труден сезон

Полузащитникът на е на мнение, че " алените " ще би трябвало да се потвърдят още веднъж, когато новият сезон стартира идващия месец. 34-годишният халф завоюва трета купа във Висшата лига тази година, откакто Ливърпул победи в шампионата за пръв път след 1990 година. Милнър стана също първенец с през 2012 и 2014 година.

" Това ще бъде началото на още по-труден сезон ", сподели Милнър пред уеб страницата на Ливърпул. " Мисля, че бяхме доста положителни през последните два сезона, само че в случай че останем на същото равнище, няма да е задоволително. Всички останали се усъвършенстват, ние имаме купа, а те ще желаят да ни отстранят от върха. Това значи, че би трябвало да продължаваме да се подобряваме ", добави халфът.

Ливърпул приключи на 18 точки пред Манчестър Сити и завоюва купата седем кръга преди края на сезона. Милнър сподели, че няма да се разчита доста на това, когато новият сезон стартира на 12 септември.

" Лесно е да приказваш, може да кажете каквото желаете, само че то би трябвало да се потвърди на терена. Успяхме да създадем това през последните няколко години и да се възстановим след неуспехи и разочарования. Сега е време да продължим напред и да търсим от ден на ден и повече триумфи ", добави Милнър.

James Milner sends warning to Liverpool teammates ahead of first title defence |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Манчестър Сити, и са единствените тимове, които са съумели да защитят купата си през този век, а Милнър сподели, че Ливърпул знае какъв брой мъчно ще им бъде това.

" Спечелихте правото да бъдем наричани първенци, само че по-късно би трябвало да го потвърдим и да го създадем още веднъж. Смятам, че всички са съсредоточени и подготвени да го реализиран още веднъж и се надявам да успеем за запазим купата ", сподели полузащитникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР