Полузащитникът на Чили Артуро Видал реши да покачи градуса на

...
Полузащитникът на Чили Артуро Видал реши да покачи градуса на
Коментари Харесай

Видал: Роналдо е прекалено дразнещ!

Полузащитникът на Чили Артуро Видал реши да повиши градуса на напрежение преди полуфинала против Португалия за купата на Конфедерациите, заявявайки, че за него капитанът на "мореплавателите " Кристиано Роналдо не съществува.

"Кристиано е доста провокиращ ", съобщи пред кореспонденти в Русия Видал. "За мен той не съществува ", добави полузащитникът на Байерн Мюнхен, който очевидно не е измежду най-големите последователи на голмайстора на Реал Мадрид.

"Вече споделих на моя съотборник в Байерн Джошуа Кимих, че в неделя ще играем един против различен на финала. Мисля, че ние ще се класираме за него. Ние сме любимец. Португалия има положителни играчи в мощни клубове, само че нашата цел е да достигнем финала ", сподели още Видал, който чака в разногласието за купата да се срещнат Чили и Германия.

Германия и Чили към този момент играха дружно в груповата фаза на шампионата, като тогава срещата приключи без победител. За да се класира за финала обаче, Чили ще би трябвало първо да преодолее Португалия. Двубоят е в сряда в съветския град Казан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР