Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е истинска емблема за

...
Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е истинска емблема за
Коментари Харесай

Халф на Будучност: Лудогорец е твърде сериозен отбор, но имаме своите шансове

Полузащитникът на Будучност (Подгорица) Милош Раичкович е същинска емблема за клуба, защото освен е артикул на школата, само че и през цялата си кариера с едногодишно спиране, е носил синьо-белите цветове.

Според 26-годишния състезател, една неприятна вечер, проваляне и мач, който би трябвало да бъде пропуснат, не са причина Будучност да се съмнява в себе си. Нещо повече- първенците на Черна гора се пробват да извадят позитивни неща от неприятния завършек на мача с Дечич (Тузи) и да се поздравят с позитивен резултат на следващия ден против Лудогорец.

В домашното състезание има време да се оправят нещата, даже и да стартираш неприятно, само че в първия кръг на квалификациите за Шампионска лига няма време за промяна. Преходът към идващия кръг се взема решение в един мач, след 90 или 120 минути, а е изцяло допустимо да се стигне и до дузпи. А Милош Раичкович счита, че сините са подготвени за всеки вид и против цялостния с легионери български първенец те ще покажат най-хубавото си лице.

Не успяхме на старта на шампионата, нито като самостоятелно, нито като тим. Това беше една от тези нощи, в които нищо не ти върви. Сигурен съм, че това не е отражение на нашето качество като играчи. Случва се и на най-хубавите тимове да играят едва и да изгубят, счита опитният халф пред уеб страницата Кафе дел Монтенегро.

" Всеки старт е сложен. Втората половина на предишния сезон беше прекратена поради ковид и по-късно продължена, като в последна сметка даже не беше изиграна до края. Календарът беше раздробен. Не бяхме дружно, подготовката не мина както би трябвало и всичко това си оказа въздействие. Но това към този момент е зад тила ни и съм изцяло уверен, че ще играем несравнимо по-добре против Лудогорец. В нито един миг не загубихме очаквания. Ще създадем всичко, с цел да стигнем до втория кръг, сподели още халфът.

Подобно на Будучност, Лудогорец също започва едва в локалното състезание, само че по-късно се реваншира вкъщи против Славия.

" Анализирахме съперника и ще продължим да го вършим. Лудогорец е прекомерно сериозен тим, с огромен брой чужденци, качествени бразилци. Самият факт, че са девет пъти поред първенци, както и че са участници в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа, приказва задоволително за техните качества. Видяхме техните мощни страни, само че и техните недостатъци, които ще се опитаме да превърнем в наши мощни страни. Ще бъде мъчно, само че ще се борим, прибавя халфът.
През тази година поради пандемията ранните стадии на шампионатите ще бъдат в един мач, което може да бъде от изгода за по-слабия тим, изключително когато става дума за домакинство.

" Съгласен съм, изиграването на един мач е в наша изгода. Освен това ни устройва, че мачът е на нашия стадион, само че няма да има аудитория. Което е тъпо. Сигурен съм, че нашите почитатели биха основали грандиозна атмосфера и ще значат доста за нас в битката против мощен съперник, какъвто е българският първенец.

Обстоятелствата обаче са такива, ще създадем всичко, с цел да радваме нашата аудитория, която ще бъде отвън стадона.
Лудогорец е тим, който играе офанзивно, което евентуално ще накара Будучност да промени малко системата си.

" Ще се опитаме да намерим баланс сред офанзива и защита. Ние не сме тим, който не знае да се пази. Но няма да нападаме непременно. Лудогорец е ултра-офанзивен, само че се надявам, че ще ги спрем и застрашим, когаето се отвори късмет. Трябва да сме търпеливи и съсредоточени от началото до края на мача, чертае проектите си халфът Раичкович.
Но тимът на домакините има проблеми. Нападателят Драшко Божович е осъден поради аления картон, който получи предходната година против Заря (Луганск) в Лига Европа. Новото попълнение Велизар Янкетич, който е атакуващ халф, е контузен.

" И двамата ще ни липсват доста, изключително Божович, който е от много време в тима и сме си привикнали. Но пък се връща Петър Гърбич и ще се опитаме да извлечем максимума от обстановката, приключва халфът на Будучност. efbet Лига 2 кръг, петък 14 август  Лудогорец 3:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР