Полузащитникът на Ботев Враца Георги Вълчев бе избран за играч

...
Полузащитникът на Ботев Враца Георги Вълчев бе избран за играч
Коментари Харесай

Георги Вълчев: Защо Ботев Вр да не играе Лига Европа?

Полузащитникът на Ботев Враца Георги Вълчев бе определен за състезател на мача след равенството на неговия тим против Етър – 1:1. Халфът означи извънредно хубав гол, който поведе врачани напред в резултата, само че в самия завършек на срещата Милчо Ангелов изравни резултата.

„ С оглед на резултата, поведохме в резултата и мисля че трябваше да спечелим мача. Раздадохме се доста. Така е във футбола – веднъж те покрива, различен път не. Липсваше ни централизация и допуснахме грешка”, започва халфът.

„ Погледнах топката, че идва от горната страна и изобщо не се замислих. Ще запомня този си гол, нека не е финален подобен, само че съм отчаян. Една концепция малко повече заслужавахме трите точки – 1:1, това е резултатът”, продължи той.

Мисля, че тимовете са равностойни, който има повече шанс – надвива. Мисля, че ще се преборим и ще дадем всичко от себе си. После, дай Боже да продължим напред и за какво да не играем Лига Европа? Кой знае”, запита Вълчев.

„ Честно да ви кажа нямам желания сред Локо Пд и Славия. Срещу пловдивския тим ще е по-специален мачът за мен, защото изкарах добър интервал там, само че дано да е Локомотив. Ще е огромен празник за Пловдив финалът за Купата. Дано Локо Пд да победи – финалът се печели, не се играе. Дано има голове и дано по-добрият победи”, приключи Георги Вълчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР