Полузащитникът на Байерн вече си е намерил къща в в

...
Полузащитникът на Байерн вече си е намерил къща в в
Коментари Харесай

Тиаго си намери къща в Ливърпул

Полузащитникът на Байерн към този момент си е намерил къща в в очакване на прекосяването си при мърсисайдци. Според някои медии той се е схванал с първенеца на Англия за 4-годишен контракт и ще се причисли към отбора на, откакто завърши присъединяване си в Шампионската лига.

Тиаго бе титуляр при триумфа на баварците с 8:2 против на четвъртфиналите, а отборът му е любимец за продобиване на трофея. Халфът обаче желае ново предизвикателство и има предпочитание да напусне Мюнхен това лято.

Ливърпул и Байерн още не са се разбрали за трансферната му сума. Германският гранд желае към 30 милиона евро, а мърсисайдци са подготвени да дадат малко над 20 милиона.

29-годишният Тиаго има голям опит и сигурно ще помогне в халфовата линия на " алените ". Клубът от " " обаче работи извънредно внимателно на трансферния пазар и то преди рецесията с ковид да се отрази на финансовата обстановка.

Миналото лято Ливърпул не притегли нито един състезател за първия тим, а през януари взе от Залцбург за 8,5 милиона евро. Този трансферен прозорец клубът си обезпечи подписа на гръцкия бранител Костас Цимикас, който ще бъде запаса на Анди Робъртсън. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 19 август  Лион 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР